Werkwijze

Om elke klant goed te helpen, hebben wij een standaard werkwijze die tot een succesvolle uitrol van Owet leidt en die het mogelijk maakt om een effectief leertraject op te zetten. Wij doorlopen met elkaar 4 stappen om een succesvolle inzet van Omgevingswet games te realiseren.

Doel

Wat wil je bereiken?

Wij verdiepen ons in de organisatiecultuur, de opdracht en eventuele documenten over de Omgevingswet uit je organisatie. Op basis hiervan ontwikkelen wij een “ontwerp je eigen Owet leertraject”. Deze gebruiken wij om samen het doel, de inzet en de doelgroepen van het uiteindelijke leertraject te bepalen. Daarnaast kun je een keuze maken uit verschillende thema’s.

Personaliseren

naar je eigen organisatie

Wij ontwikkelen voor je organisatie een leertraject op basis van een strategische sessie. Het leertraject wordt gevuld met casuïstiek over de Omgevingswet uit onze eigen database en uit je organisatie. De pilot serious game, escape room of challenge doorlopen wij met elkaar om deze te testen en te vullen met dilemma’s die spelen bij je organisatie.

Testen

met de doelgroep

De gepersonaliseerde serious game, escape room of challenge testen wij om te bepalen of de inhoud past, de spelelementen aanslaan en het juiste gesprek onderling ontstaat. Op basis van de resultaten van de test kunnen wij samen het leertraject verbeteren en de games wijzigen.

Train-de-trainer

om de organisatie mee te nemen

Wij bereiden je organisatie voor om het leertraject zelf te begeleiden en het Owet Leertraject in te zetten. Wij helpen met de opzet van de communicatie om mensen uit te nodigen voor de serious games, trainen je organisatie (volgens het train-de-trainer principe) en werken een plan uit om het leertraject uit te rollen in de organisatie.

Vrijblijvende demo over de Owet

Ontdek waarom meer dan 100 overheden enthousiast zijn over de inzet van Owet leertraject. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat de games voor je kunnen betekenen. Tijdens een online demo van 30 minuten nemen wij je mee in het leertraject van Owet en hoe dat je kan ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet.

X
OwetGames in de praktijk