Train-de-trainer Owet

Onze visie is om klanten te trainen middels het train-de-trainer principe zodat ze zelfstandig, indien gewenst, het hele leertraject kunnen begeleiden en uitvoeren. Geen dure consultants maar 1 bedrag waarmee je alles krijgt wat je nodig hebt voor de implementatie van 80% van de Omgevingswet. Dankzij ons gebruiksvriendelijke gamification platform kun je het leertraject en de games volledig aanpassen aan je eigen organisatie. Games facilitators krijgen een training om te leren hoe games begeleid kunnen worden, het proces gemonitord kan worden en acties opgevolgd kunnen worden.

Opleiding tot trainer

in 2,5 uur

Materiaal: Deelnemer krijgt voorafgaand aan de training de handleiding ‘begeleiden van Owet sessies’ toegezonden.


Locatie: Deze trainingen worden online of incompany gegeven. Om de training te kunnen verzorgen is er een beamer nodig, een projectiescherm, een WiFi-verbinding waarop de deelnemers kunnen inloggen en eventueel afdoende stroompunten of stopcontacten om mobiele apparaten op te laden.


Voorbereiding: Deelnemers dienen hun smartphones of tablets opgeladen bij zich te hebben om aan de training te kunnen deelnemen. Koffie en thee dient door de opdrachtgever verzorgd te worden.

Oefenen: Deelnemers dienen na de training te oefenen in groepjes van 2-3 met de Owet. Op deze manier leren ze het begeleiden van games van begin tot eind te beheersen.


Ondersteuning: Trainers (spelleiders) kunnen per email en telefonisch ondersteuning krijgen. Deze ondersteuning is beschikbaar gedurende kantoortijden van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 100 overheden enthousiast zijn over de inzet van de Omgevingswet games. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat de games voor je kunnen betekenen. Tijdens een online die demo 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet.

X
OwetGames in de praktijk