Train-de-trainer Owet

Onze visie is om klanten te trainen middels het train-de-trainer principe zodat ze zelfstandig, indien gewenst, het hele leertraject kunnen begeleiden en uitvoeren. Geen dure consultants maar één bedrag waarmee je alles krijgt wat je nodig hebt voor de implementatie van 80% van de Omgevingswet. Dankzij ons gebruiksvriendelijke platform kun je het leertraject en de leerinterventies volledig aanpassen aan je eigen organisatie. Begeleiders in de eigen organisatie leren hoe je de serious games kunt aanpassen, begeleiden en monitoren.

Opleiding tot trainer

in 2,5 uur

Materiaal: Deelnemer krijgt voorafgaand aan de training de handleiding toegezonden.


Locatie: Deze trainingen worden online of incompany gegeven. Om de training te kunnen verzorgen is er een beamer nodig, een projectiescherm, een WiFi-verbinding waarop de deelnemers kunnen inloggen en eventueel afdoende stroompunten of stopcontacten om mobiele apparaten op te laden.


Voorbereiding: Deelnemers dienen hun smartphones of tablets opgeladen bij zich te hebben om aan de training te kunnen deelnemen. Koffie en thee dient door de opdrachtgever verzorgd te worden.

Oefenen: Deelnemers dienen na de training te oefenen in groepjes van 2-3 met de technlogie. Op deze manier leren ze het begeleiden van de serious games van begin tot eind te beheersen.

Ondersteuning: Trainers (spelleiders) kunnen per email en telefonisch ondersteuning krijgen. Deze ondersteuning is beschikbaar gedurende kantoortijden van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 200 overheden enthousiast zijn over de inzet van het Owet leertraject en de leerinterventies. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat het leertraject voor jouw organisatie kan betekenen. Tijdens een online demo die 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met het Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet. Tijdens de demo krijg je te zien hoe de vier leerinterventies in de praktijk werken.

X
Owet leertraject in de praktijk