Prijzen

Om je goed te kunnen ondersteunen werken wij met 3 pakketten. Elk pakket is inclusief het personaliseren van games voor je organisatie. Voor kleine overheden hebben wij een aantrekkelijke korting en voor grote overheden hebben wij extra diensten om ze goed te helpen.

Je kunt kiezen uit 3 pakketten

Basis

1 gepersonaliseerde game

Ondersteuning bij personalisatie

5 x train-de-trainer

Licentieduur 12 maanden

Alle afspraken online

Abonnement per jaar op basis van het aantal medewerkers

Pro

3 gepersonaliseerde games

Ondersteuning bij personalisatie

10 x train-de-trainer

Inclusief rapportage en monitoring

1 mini game voor de raad

Licentieduur 24 maanden

Alle afspraken online

2 jaar onbeperkt gebruik

Meest gekozen

Pro plus

5 gepersonaliseerde games

Ondersteuning bij personalisatie

15 x train-de-trainer

Inclusief rapportage en monitoring

Licentieduur 36 maanden

Inclusief mini games

Inclusief meetinstrumenten

Afspraken online en op locatie

3 jaar onbeperkt gebruik

Eenmalig

Indien je een game eenmalig wil inzetten op een dag van de Omgevingswet of voor de raad, dan kunnen wij de sessie begeleiden.

Je betaalt per sessie. Bij afnamen van meerdere sessies krijg je korting.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mini games?

Wij maken enkele keren per jaar een nieuwe game op verzoek van onze klanten. Dit zijn games die ongeveer 60 minuten duren. De mini games worden als standaard game beschikbaar gesteld door Owet en kunnen zelf gepersonaliseerd worden door klanten.

Hoe worden games gepersonaliseerd?

Middels het online platform kunnen games worden gepersonaliseerd. Wij doen dit voor 1 tot 3 games. Daarnaast kunnen klanten ook zelf de games personaliseren.

Hoe lang duren de gepersonaliseerde games?

De gepersonaliseerde games duren 1 tot 4 uur afhankelijk van de behoefte van de klant. Je bepaalt zelf de speeltijd van een game.

Wat is het train-de-trainer programma?

Wij trainen mensen in je organisatie om zelfstandig de games te kunnen wijzigen, begeleiden en monitoren. Afhankelijk van je pakket kun je 5 tot 15 mensen laten trainen. Het trainen van extra mensen kan in overleg.

Wat is de licentieduur?

Wij geven je een gebruikslicentie voor het platform. Tijdens deze periode kun je onbeperkt gebruik maken van het platform. Het platform wordt wekelijks onderhouden en voorzien van updates.

Hoe werken de afspraken online en op locatie?

Afhankelijk van je pakket en de korting die je krijgt, vinden de afspraken en training online plaats via skype of hangout (en eventueel op locatie bij de klant). Door de online afspraken en trainingen kunnen wij tijd en geld besparen. Daarnaast is minder reizen ook goed voor het milieu.

Kan ik ook eenmalig een game(sessie) afnemen

Ja dat is mogelijk. Vooral voor raadsleden, heidagen en kennisdagen verzorgen wij game sessies, inclusief begeleiding, op locatie.

X
OwetGames in de praktijk