Prijzen

Om je goed te kunnen ondersteunen werken wij met 3 pakketten. Elk pakket is inclusief het personaliseren van games voor je organisatie. Voor kleine overheden hebben wij een aantrekkelijke korting en voor grote overheden hebben wij extra diensten om ze goed te helpen.

Je kunt kiezen uit 3 pakketten

Proeven

1 leerinterventie zoals een serious game, escape room of challenge

Personaliseren van de leerinterventie aan uw organisatie

2 train-de-trainers

1 jaar onbeperkt te gebruiken

Basis

Kortdurend leertraject met 3 fasen met serious games, escape rooms en challenges voor de hele organisatie gepersonaliseerd

Opzet van een persoonlijk leertraject en personaliseren van de leerinterventie aan uw organisatie

5 train-de-trainers

1 sessie begeleiden wij (zoals voor de raad of management)

Rapportage en monitoring instrumenten

2 jaar onbeperkt te gebruiken

Meest gekozen

Plus

Volledig leertraject 6 fasen met serious games, escape rooms en challenges voor verschillende doelgroepen gepersonaliseerd

Opzet van een persoonlijk leertraject en personaliseren van de leerinterventie aan uw organisatie en aan de doelgroepen.

Onbeperkt train-de-trainers

2 sessies begeleiden wij (zoals voor de raad of management)

Uitgebreide rapportage en monitoring instrumenten

Ondersteuning bij aanjagen en communicatie van het leertraject

Webinars met tips om het leertraject te doen slagen

3 jaar onbeperkt te gebruiken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mini games?

Wij maken enkele keren per jaar een nieuwe game op verzoek van onze klanten. Dit zijn games die ongeveer 60 minuten duren. De mini games worden als standaard game beschikbaar gesteld door Owet en kunnen zelf gepersonaliseerd worden door klanten.

Hoe worden games gepersonaliseerd?

Middels het online platform kunnen games worden gepersonaliseerd. Wij doen dit voor 1 tot 3 games. Daarnaast kunnen klanten ook zelf de games personaliseren.

Hoe lang duren de gepersonaliseerde games?

De gepersonaliseerde games duren 1 tot 4 uur afhankelijk van de behoefte van de klant. Je bepaalt zelf de speeltijd van een game.

Wat is het train-de-trainer programma?

Wij trainen mensen in je organisatie om zelfstandig de games te kunnen wijzigen, begeleiden en monitoren. Afhankelijk van je pakket kun je 5 tot 15 mensen laten trainen. Het trainen van extra mensen kan in overleg.

Wat is de licentieduur?

Wij geven je een gebruikslicentie voor het platform. Tijdens deze periode kun je onbeperkt gebruik maken van het platform. Het platform wordt wekelijks onderhouden en voorzien van updates.

Hoe werken de afspraken online en op locatie?

Afhankelijk van je pakket en de korting die je krijgt, vinden de afspraken en training online plaats via skype of hangout (en eventueel op locatie bij de klant). Door de online afspraken en trainingen kunnen wij tijd en geld besparen. Daarnaast is minder reizen ook goed voor het milieu.

Kan ik ook eenmalig een game(sessie) afnemen

Ja dat is mogelijk. Vooral voor raadsleden, heidagen en kennisdagen verzorgen wij game sessies, inclusief begeleiding, op locatie.

X
OwetGames in de praktijk