Fase 2: Integraal samenwerken

Deelnemers ervaren tijdens deze leerinterventie hoe initiatieven integraal benaderd kunnen worden door gebruiker- en gebied centraal te stellen met de Omgevingswet. Uitnodigingsplanologie is één van de methoden om dit te bewerkstelligen.

Tijdens de leerinterventie leren deelnemers op welke manier verschillende thema’s meegenomen kunnen worden in de dagelijkse praktijk en hoe ze collega’s het beste kunnen betrekken.

Ook leren deelnemers afwegingen maken tussen tegengestelde belangen en doelen in de fysieke leefomgeving.

Naast een 4 uur durende game voor ambtenaren is er ook een 2 uur durende game beschikbaar voor bestuurders over uitnodigingsplanologie en het Omgevingsplan.

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 200 overheden enthousiast zijn over de inzet van het Owet leertraject en de leerinterventies. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat het leertraject voor jouw organisatie kan betekenen. Tijdens een online demo die 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met het Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet. Tijdens de demo krijg je te zien hoe de vier leerinterventies in de praktijk werken.

X
Owet leertraject in de praktijk