Fase 1: Ontdek de Omgevingswet

Veel regels gaan op de schop en de Omgevingswet vraagt om anders te werken. Tijdens deze eerste leerinterventie ervaren deelnemers de uitdagingen die de Omgevingswet probeert op te lossen.

Ze ontdekken ook welke problemen opgelost kunnen worden met wetgeving en welke vragen om een ander gedrag en houding. Tijdens de leerinterventie vertalen deelnemers de inzichten die ze hebben gehad naar de dagelijkse praktijk.

Deze leerinterventie is geschikt om breed in de organisatie in te zetten voor zowel het fysieke domein, sociale domein, bedrijfsvoering als dienstverlening.

Er zijn ook specifieke versies van deze leerinterventie beschikbaar voor ambtenaren, managers en raadsleden om ze mee te nemen in de Omgevingswet.

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 200 overheden enthousiast zijn over de inzet van het Owet leertraject en de leerinterventies. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat het leertraject voor jouw organisatie kan betekenen. Tijdens een online demo die 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met het Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet. Tijdens de demo krijg je te zien hoe de vier leerinterventies in de praktijk werken.

X
Owet leertraject in de praktijk