Serious games voor de Omgevingswet

De serious games van Owet zijn gericht op het simuleren van de praktijk van de Omgevingswet middels casuïstiek. Hierbij ervaren deelnemers hoe straks het werken in de Omgevingswet eruit gaat ziet.


De serious games maken gebruik van een platform van Owet waarbij deelnemers inloggen middels hun smartphone. Met de begeleiding van een trainer worden ze door opdrachten heen geleid. Deze trainer begeleidt tijdens de serious games de gesprekken. De opdrachten zijn gericht op het verbeteren van de bewustwording, houding en gedrag.


De serious games zijn leerinterventies van ongeveer 1 tot 4 uur. Ze bevatten speltechnieken om de deelnemers gestimuleerd te houden. Na het doorlopen van de spelinterventies vindt er een evaluatie plaatst.


Ontdek hoe de serious games werken door een demo aan te vragen.

Vier soorten leerinterventies

Het leertraject is opgebouwd uit serious games. Dit zijn leerinterventies die 90% gericht zijn op leren en ontwikkelen en 10% op plezier. We hebben ook andere leerinterventies om mensen in beweging te brengen (escape rooms), deelnemers te motiveren (challenges) en kennis bij te brengen (Skills).

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 200 overheden enthousiast zijn over de inzet van het Owet leertraject en de leerinterventies. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat het leertraject voor jouw organisatie kan betekenen. Tijdens een online demo die 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met het Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet. Tijdens de demo krijg je te zien hoe de vier leerinterventies in de praktijk werken.

X
Owet leertraject in de praktijk