Escape Rooms voor de Omgevingswet

De escape rooms van Owet zijn gericht op mensen die zich interesseren in de Omgevingswet. Ze zijn bedoeld om mensen te activeren die gedemotiveerd zijn of op een luchtige manier met de Omgevingswet aan de slag willen gaan.


Bij traditionele escape rooms dient een hele ruimte ingericht te worden. Dit maakt deze vorm van escape rooms niet flexibel om in te zetten. Daarnaast ontbreekt in zo’n vorm de mogelijkheid om het goed te evalueren.


De escape rooms van Owet maken gebruik van EscapeEd technologie. Hierdoor kan elke ruimte in je organisatie omgetoverd worden tot een escape room. Na het doorlopen van een escape room geven deelnemers elkaar 360 feedback digitaal. Dit resulteert in een persoonlijk rapport voor elke deelnemer.


Ontdek hoe de escape rooms werken door een demo aan te vragen..

Vier soorten leerinterventies

Het leertraject is opgebouwd uit serious games. Dit zijn leerinterventies die 90% gericht zijn op leren en ontwikkelen en 10% op plezier. We hebben ook andere leerinterventies om mensen in beweging te brengen (escape rooms), deelnemers te motiveren (challenges) en kennis bij te brengen (Skills).

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 200 overheden enthousiast zijn over de inzet van het Owet leertraject en de leerinterventies. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat het leertraject voor jouw organisatie kan betekenen. Tijdens een online demo die 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met het Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet. Tijdens de demo krijg je te zien hoe de vier leerinterventies in de praktijk werken.

X
Owet leertraject in de praktijk