Skills voor de Omgevingswet

Skills door Owet is gericht op het vergaren van basiskennis over de Omgevingswet. De eLearning bestaat uit video’s, quizvragen en opdrachten om deelnemers op een leuke manier mee te nemen in de Omgevingswet.

Skills van Owet is uniek omdat deelnemers zelf kunnen kiezen uit 5 certificaten en 25 badges. Ze kunnen zelfstandig deze behalen en delen met hun collega’s of op linkedin.

Ontdek hoe de Skills van Owet werkt door een demo aan te vragen.

Vier soorten leerinterventies

Het leertraject is opgebouwd uit serious games. Dit zijn leerinterventies die 90% gericht zijn op leren en ontwikkelen en 10% op plezier. We hebben ook andere leerinterventies om mensen in beweging te brengen (escape rooms), deelnemers te motiveren (challenges) en kennis bij te brengen (Skills).

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 200 overheden enthousiast zijn over de inzet van het Owet leertraject en de leerinterventies. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat het leertraject voor jouw organisatie kan betekenen. Tijdens een online demo die 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met het Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet. Tijdens de demo krijg je te zien hoe de vier leerinterventies in de praktijk werken.

X
Owet leertraject in de praktijk