Challenges voor de Omgevingswet

De challenges van Owet zijn gericht op het meenemen van mensen in de inhoud van de Omgevingswet op een laagdrempelige manier. De Omgevingswet is erg breed en bevat veel aspecten. De challenge maakt de Omgevingswet toegankelijk door deze als een quiz vorm te geven.


De challenge bestaat uit 100den quizvragen verspreid over 10 thema’s zoals integraal werken, participatie, snelservice formules en de instrumenten. Als deelnemers een challenge starten krijgen ze 2 vragen per thema. Voor iedere vraag die ze goed beantwoorden verdienen ze punten. Voor elke foute vraag krijgen ze een tijdstraf.


Op het einde van de challenge krijgen ze een rapportage met hun resultaten te zien. Deze kunnen ze vergelijken met andere deelnemers van andere overheden.


Ontdek hoe de challenges werken door een demo aan te vragen.

Vier soorten leerinterventies

Het leertraject is opgebouwd uit serious games. Dit zijn leerinterventies die 90% gericht zijn op leren en ontwikkelen en 10% op plezier. We hebben ook andere leerinterventies om mensen in beweging te brengen (escape rooms), deelnemers te motiveren (challenges) en kennis bij te brengen (Skills).

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 200 overheden enthousiast zijn over de inzet van het Owet leertraject en de leerinterventies. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat het leertraject voor jouw organisatie kan betekenen. Tijdens een online demo die 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met het Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet. Tijdens de demo krijg je te zien hoe de vier leerinterventies in de praktijk werken.

X
Owet leertraject in de praktijk