Vier soorten leerinterventies

Het leertraject is opgebouwd uit serious games. Dit zijn leerinterventies die 90% gericht zijn op leren en ontwikkelen en 10% op plezier. We hebben ook andere leerinterventies om mensen in beweging te brengen (escape rooms), deelnemers te motiveren (challenges) en kennis bij te brengen (elearnings).

Gamification

De kracht van dopamine

Owet heeft jarenlange ervaring met de inzet van games om het gedrag van medewerkers te beïnvloeden. Dit doen wij met Neuro Gamification. Door de inzet van spelelementen wordt invloed uitgeoefend op bewustwording, houding en gedrag van medewerkers.


Gamification is een methode waarmee je met spelelementen dopamine opwekt in de hersenen van deelnemers. Je koppelt deze ervaring aan de inhoudelijke opgave waarin je de deelnemers wil meenemen. Op die manier nemen deelnemers meer kennis tot zich, associëren ze de verandering met een positief gevoel en de kans wordt groter dat ze een ander gedrag gaan vertonen op de werkvloer.

Begeleid leerinterventies overal

met het digitale technologie van Owet

Het Owet platform werkt overal waar internet is. Deelnemers participeren met hun eigen smartphone waardoor er weinig nodig is om met elkaar te gamen. Dit stelt begeleiders in staat om een leertraject van begin tot eind digitaal te faciliteren en alle input ook digitaal te verzamelen.


Trainers geven aan dat Owet platform veel tijd bespaart, fouten voorkomt, input niet verloren gaat en makkelijk is over te dragen aan andere collega’s. De Omgevingswet is ook een grote digitale transformatie waarbij digitale gaming past.

Pas interventies zelf aan

op het online Owet platform

Het nadeel van fysieke trainingsmaterialen is dat het lastig is om ze aan te passen en te distribueren. Het Owet platform zorgt ervoor dat met een eenvoudige editor alle leerinterventies online aan te passen zijn. Deze leerinterventies worden dan automatisch aangepast voor alle deelnemers.

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 200 overheden enthousiast zijn over de inzet van het Owet leertraject en de leerinterventies. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat het leertraject voor jouw organisatie kan betekenen. Tijdens een online demo die 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe we met het Owet Leertraject je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet. Tijdens de demo krijg je te zien hoe de vier leerinterventies in de praktijk werken.

X
Owet leertraject in de praktijk