Bel ons op : +31 85 225 0770

Bel ons op : +31 85 225 0770

Omgevingswet Ambtenaren

#Post Content

Laat je gegevens achter

Vul je gegevens hieronder in

Waarom Owet?

Onze klanten houden bijna net zo veel van Owet, als wij van hen.

“De Omgevingswet game is daarbij het middel dat het gesprek op gang brengt over de veranderingen die de gemeente moet doorvoeren door de komst van de Omgevingswet.“

Marcella van Beusekom

Gemeente Amsterdam

“Zonder uitzondering waren alle deelnemers positief over de Omgevingswet game.”

Marlies van Arendonk

Gemeente Delft

“De Omgevingswet game versnelt de ontwikkeling van houding en gedrag van medewerkers die nodig is met de invoering straks.”

Natasja Stuifbergen

Gemeente Zaanstad

Leertraject

voor ambtenaren, raadsleden, college, inwoners en ketenpartners

Volgens experts gaat de invoering van de Omgevingswet 80% over het veranderen van houding en gedrag. Deze cultuuromslag is niet in een dag te realiseren en vereist een uitgebreid leertraject. Uit onderzoek blijkt dat 89% van de overheden geen leertraject heeft voor hun organisatie om de Omgevingswet te implementeren. Dit terwijl negen op de tien ambtenaren hier behoefte aan hebben. Owet is een leertraject dat u als overheid door middel van gamification helpt met de benodigde cultuuromslag voor de Omgevingswet.

Voor iedere opgave een game

17 verschillende games om een leertraject vorm te geven

De Omgevingswet vraagt om integraal samen te werken in de fysieke leefomgeving. Hiervoor worden verschillende wetten samengevoegd en vele artikelen geschrapt. Dit leidt tot verschillende opgaven voor u als overheid. Om deze opgaven zoals bijvoorbeeld vroegtijdige participatie, bestuurlijke afweging en ruimte voor initiatief te lijf te gaan, hebben wij verschillende games ontwikkeld. Deze games kunt u als overheid inzetten om bijvoorbeeld uw organisatie te ontwikkelen, gesprekken te voeren met ketenpartners en inwoners te betrekken bij het vormen van de omgevingsvisie.

Hou je van cijfers?

Een kort overzicht van de serious games.

20000

Speluren

10000

Deelnemers

200

Games

100

Organisaties

Personaliseren en begeleiden

Alle instrumenten om zelfstandig aan de slag te kunnen

Als Owet willen we overheden ondersteunen bij de cultuuromslag. Onze visie is om klanten op te leiden middels het train-de-trainer principe zodat ze zelfstandig, indien gewenst, het hele leertraject kunnen begeleiden en uitvoeren. Geen dure consultants maar 1 bedrag waarmee je alles krijgt wat je nodig hebt voor de implementatie van 80% van de Omgevingswet. Dankzij ons gebruiksvriendelijke gamification platform kun je het leertraject en de games volledig aanpassen aan je eigen organisatie. Games facilitators krijgen een training om te leren hoe games begeleid kunnen worden, het proces gemonitord kan worden en acties opgevolgd kunnen worden.

Monitor het leertraject

Van begin tot eind met uitgebreide rapportages en analyses

Traditionele presentaties, workshops en trainingen leveren zelden informatie op over hoe de organisatie zich ontwikkelt. Dankzij het innovatief leertraject van Owet dat ondersteund wordt met een digitaal gamification platform kunnen we alle data verzamelen over de cultuuromslag. Hiermee wordt de voortgang van de organisatie, teams, sessies en deelnemers bijgehouden. Je kunt met enkele klikken rapportages uitdraaien en acties ondernemen om de organisatieontwikkeling te versnellen.

Vrijblijvende demo over het Owet Leertraject

Ontdek waarom meer dan 100 overheden enthousiast zijn over de inzet van de Omgevingswet games. Vraag een demo aan en ontdek zelf wat de games voor je kunnen betekenen. Tijdens een online die demo 30 minuten in beslag neemt, nemen wij je mee in het traject van hoe de serious games, escape rooms en challenges je kunnen ondersteunen bij de implementatie van de Omgevingswet.

© 2019 Owet B.V. –  Algemene Voorwaarden – Privacy verklaring

X
OwetGames in de praktijk